SUURKIITOS TUHANSILLE LUKIJOILLEMME!

06.12.2023

Professori Timo Airaksisen johtama suomalaiset arvot kriisissä kirja- ja tutkimusprojekti (2018-2024) päättyy. Projektin aikana on julkaistu yli viisitoista projektiin kuulunutta kirjaa, esiinnytty kirjamessuilla, kirjakaupoissa ja kirjastoissa sekä laajasti eri medioissa, kuten televisiossa ja radiossa sekä sanoma- ja aikakauslehdissä.

Poikkeuksellisen suuren lukijamäärän saavuttanut kulttuuris-filosofinen (ja bohemistisradikaalinen) verkkojulkaisu DigiVallila (keskimäärin yli tuhat lukijaa) päättyi vuoden 2023 lopussa. Projektin viimeiseinä kirjoina julkaistaan syksyllä 2024 professori Timo Airaksisen kauan odotetut Muistelmat (Warelia) ja toimittaja-kirjailija Harald Olausenin Kirjoituksia radiosta, televisiosta ja elokuvista (Kulttuuriklubi).

Harald Olausen toimi projektin kirjallisena agenttina ja tuottajana sekä DigiVallilan päätoimittajana. Professori Timo Airaksinen verkkojulkaisun kolumnistina ja englanninkielisten tieteellisten artikkelien tuottajana. DigiVallilan artikkelit säilyvät verkkojulkaisussa vuoden 2024 loppuun saakka. Sen jälkeen juttuja voi lukea verkkokirjoina sekä kirjastoista lainattavista kirjoista.